حضور شرکت پرگه در هشتمین نمایشگاه بین المللی نوشت افزار خرداد 1402

هشتمین نمایشگاه بین المللی نوشت افزار ، تجهیزات مهندسی، لوازم بایگانی و اداری،هنری، آموزشی در تاریخ 31 خرداد الی 3 تیر 1402 در محل دائمی نمایشگاه های شهر آفتاب برگزار می‌گردد.

زمان بازدید: ۸ صبح الی ۵ عصر

نمایشگاه بین المللی نوشت افزار و لوازم و التحریر

به گزارش خبرگزاری جهان صنعت نیوز، هشتمین نمایشگاه بین المللی نوشت افزار و تجهیزات اداری و مهندسی کشور ایرانپنکس ۱۴۰۲ با حمایت انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افراز، اتحادیه فروشندگان نوشت افراز و تجهیزات مهندسی تهران، مجمع واردکنندگان نوشت افراز کشور و همچنین انجمن اسباب بازی توسط شرکت آوا پیک تحریر ایرانیان در محل دائمی مرکز نمایشگاهی شهرآفتاب از تاریخ ۳۱ خرداد الی ۳ تیرماه برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه در فضای سرپوشیده‌ای به وسعت ۱۴ هزار مترمربع و در ۴ سالن برای بیش از ۲۵۰ شرکت در نظر گرفته‌شده است. با توجه به برنامه‌ ریزی‌های صورت گرفته، شرکت‌کنندگان نوشت‌افزار در سالن A5/A4 و سالن ملل، شرکت‌کنندگان محصولات آموزشی، اسباب بازی و صنایع وابسته در سالن A6 حضور خواهند داشت.
حضور نمایندگان کشورهای همسایه و مختلف از جمله ترکیه، عراق، پاکستان ، هند، چین، آذربایجان و روسیه بر رونق هرچه بیشتر این نمایشگاه خواهد افزود.

در این دوره از نمایشگاه شاخه‌های مرتبط به صنعت نوشت‌افزار مانند محصولات تحریر، انواع دفاتر، تجهیزات مهندسی، انواع چسب، هدایای تبلیغاتی، لوازم اداری و بایگانی، تجهیزات اداری مدارس و ادارات، ماشین‌های اداری، صنایع تکنولوژی آموزشی، هوشمندسازی مدارس، کیف، کوله پشتی، چمدان و شرکت‌های استارت آپ و دانش‌بنیان مرتبط، و همچنین در صنعت اسباب بازی ، بازی‌های فکری کودک، نوجوان و سرگرمی و صنایع وابسته حضور خواهند داشت.

همچنین شرکت ستاره صنعت پرگه طالقان افتخار حضور در هشتمین نمایشگاه نوشت افزار را داشته و شما را به بازدید از غرفه خود دعوت می‌کند.

نمایشگاه ایرانپنکس و ایرانتویکس در ۲ بخش برگزار خواهد شد:
بخش اصلی نمایشگاه به معرفی شرکت ها و برندها تعلق دارد و بخش دیگر در قالب سمینارهای- آموزشی در حوزه‌های صادرات، واردات، بازاریابی و فروش اختصاص خواهد داشت.

اهداف مهم برگزاری نمایشگاه نوشت افزار

از اهداف مهم برگزاری این نمایشگاه می‌توان به ارائه آخرین توانمندی‌ها و فناوری‌های روز صنعت نوشت‌افزار، اسباب بازی، توسعه بازار داخلی و نگاه استراتژیک به بازارهای منطقه‌ای، صادرات محصولات تولیدی ایران باکیفیت و استانداردهای بین‌المللی، ایـجاد گستـرش و همکاری مشتـرک در سطح بین‌المللی، انتقال دانش و تکنولوژی صنعت نوشت‌افزار و اسباب بازی، تولیدات مشترک در جهت بالا بردن سطح کیفی محصولات، ایجاد ارتباط بین فعالان صنایع و تجار و شناسایی بازارهای جدید اشاره کرد.